Παρακαλώ περιμένετε...

«Σεβομαστε τη Ρεαλ αλλα εμπιστευομαστε και τους εαυτους μας»

  • 03/05/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Με αυτοπεποίθηση μίλησε ο coach της Εφές, Εργκίν Αταμάν, σχετικά με το 5ο παιχνίδι της ενδιαφέρουσας σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τούρκος προπονητής εξέφρασε τον σεβασμό τους για τους αντιπάλους, αλλά στάθηκε και στην ποιότητα της δικής του ομάδας.

«Κάνουμε μία καλή σειρά. Κάποιες φορές το ευχαριστιόμαστε και κάποιες φορές απλά καταρρέουμε στα τελευταία λεπτά. Αξίζει όμως να ολοκληρώσουμε αυτή τη σειρά παίζοντας το μπάσκετ που έχουμε παίξει τις τελευταίες τρεις σεζόν. Καμία επιτυχία δεν έρχεται εύκολα, σεβόμαστε τη Ρεάλ και τον Πάμπλο Λάσο, αλλά εμπιστευόμαστε και τους εαυτούς μας. Θα κερδίσουμε και ο δρόμος προς τον τίτλο θα συνεχιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σαν Σήμερα

24/04/1963

1963: Ο Bob Cousy δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Celtics, στην νίκη της ομάδας του επί των Lakers με 112-109, που έδωσε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κέλτες.  Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελευταιο του παιχνίδ γενικά καθώς αγωίστηκε για 7 παιχνίδια ως παίκτης προπονητής με την φανέλα των Cincinatti Royals την σεζόν 1969-70.