Παρακαλώ περιμένετε...

Αγωνες για ολα τα γουστα στην Α’ Εσκανα των αντρων

  • 26/10/2020 -
    Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Αναμετρήσεις για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α’ Εσκανά των αντρών για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα θα αναζητήσει για φέτος ο Ερμής Αργυρούπολης εναντίον του δυνατού Ικάρου Νέας Σμύρνης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση Ηλεκτρούπολης/Ελληνικό – Ερμή Περάματος με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα.

Στον Πειραιά, ο Φοίνικας θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του στον αγώνα εναντίον της Δάφνης Αγ. Δημητρίου που στην πρεμιέρα έδειξε το επιθετικό της ταλέντο σκοράροντας σχεδόν 90 πόντους.

Ένα από τα ματς που είναι σημειωμένα με «στάμπιλο» από τους φίλους και γνώστες της κατηγορίας, είναι αυτό του Αστέρα Αγ. Δημητρίου εναντίον της φιλόδοξης Δραπετσώνας.

Στην Ελευσίνα, η τοπική Ακαδημία θα έχει ένα ήσυχο βράδυ απέναντι στην ομάδα του Πόλις Καλλιθέας.

Στην Καλλιθέα, η ΑΕ και η Ένωση Νέας Περάμου θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη.

Στην Γλυφάδα, η Ευρυάλη  έχοντας στο καλάθι της μια σημαντική νίκη φιλοξενεί τον ΑΟΝΑ, που ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τέλος, ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί  στον Άλιμο, όπου οι Τράχωνες συγκρούονται με τα Ταταύλα.

 

Σαν Σήμερα

18/04/1966

1966: Ο Red Auerbach αποσύρεται και ο Bill Russell αναλαμβανει χρέη παικτη-προπονητής. Ως προπονητής θα προσθέσει ακόμη δύο δαχτυλίδια στην ήδη πλούσια συλλογή του.