Παρακαλώ περιμένετε...

Ελληνικα μπασκετικα ραντεβου με νοημα

  • 13/12/2020 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Εκπληκτικά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Basket League με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο και πολυεπίπεδο.

Στις 16.00 ο ΠΑΟΚ με προπονητή τον Άρη Λυκογιάννη υποδέχεται τον Άρη, που ταλανίζεται από σημαντικά εσωτερικά προβλήματα. Όποια όμως και αν είναι η τρέχουσα κατάσταση των δύο ομάδων, πάντα θα έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Στη συνέχεια, ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεχωριστούς λόγους για την διεκδίκηση του ροζ φύλλου αγώνα. Ο μεν Προμηθέας μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, αναζητά αγωνιστικές αφορμές για ψυχολογική ανάταση και ο Κολοσσός ευκαιρίες για να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία.

Τέλος, ένα εξαιρετικό παιχνίδι προμηνύεται ανάμεσα σε ΠΑΟ και Περιστέρι στις 20.00 στο ΟΑΚΑ. Ξεχωριστά πρόσωπα Πεδουλάκης, Βόβορας και Μπουρούσης λόγω της παλαιότερης συνύπαρξής τους στην ομάδα των πράσινων.

Παράλληλα, ο ΠΑΟ μετά την προσγείωση από την Ζάλγκιρις στην Ευρωλίγκα αναμένεται να βγάλει αντίδραση και το Περιστέρι θα «δει» τον σημερινό αγώνα ως τεστ για να αξιολογήσει τις προσδοκίες του ενόψει του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ - Άρης (16:00)

Προμηθέας - Κολοσσός (17:00)

Παναθηναϊκός - Περιστέρι (20:00)

Σαν Σήμερα

29/03/1945

1945: Γεννιέται ο Walt Frazier. O επονωμαζόμενος και Clyde the Glyde. Ένας από τους καλύτερους guard όλων των εποχών, που οδήγησε τους Knicks στα δύο μοναδικά μέχρι σήμερα πρωταθλήματά τους στις αρχες της δεκαετίας του 70'.