Παρακαλώ περιμένετε...

Ενδεχομενη επιστροφη του Μπουρουση στο Περιστερι

  • 21/11/2020 -
    A1 Basket League
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Όλο και πυκνώνουν τα τελευταία 24ωρα οι φήμες περί επιστροφής του Γιάννη Μπουρούση στην δράση. Μάλιστα, επόμενος προορισμός του φαίνεται να είναι η Ελλάδα και η ομάδα του Περιστερίου.

Εάν μάλιστα σε όλα αυτό συνυπολογιστεί η κακή σχέση που έχει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με τον Αργύρη Πεδουλάκη, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει η πλειοψηφία του ηλεκτρονικού Τύπου, τότε φαντάζει πιθανότερη και αποδεκτή σεναριακά αυτή η εξέλιξη.

Παράλληλα, θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που δίνει πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυξάνοντας σε ένα βαθμό το ενδιαφέρον μας, καθώς το Περιστέρι μαζεύει όπλα αξιοσημείωτα για να βάλει δύσκολα στους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του εγχώριου τίτλου και δη του φαβορί Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουρούσης παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι, ενώ είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Γκραν Κανάρια στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σαν Σήμερα

24/04/1963

1963: Ο Bob Cousy δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Celtics, στην νίκη της ομάδας του επί των Lakers με 112-109, που έδωσε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κέλτες.  Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελευταιο του παιχνίδ γενικά καθώς αγωίστηκε για 7 παιχνίδια ως παίκτης προπονητής με την φανέλα των Cincinatti Royals την σεζόν 1969-70.