Παρακαλώ περιμένετε...

Επιθυμια ΠΣΑΚ - ΕΟΚ για επιστροφη στην δραση

  • 17/12/2020 -
    A2 / Β/Γ Εθνική
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Tην κοινή τους επιθυμία για επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, εξέφρασαν ΠΣΑΚ και ΕΟΚ στο πλαίσιο της σημερινής τους προγραμματισμένης συνάντησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΣΑΚ, η αρχή της διερεύνησης για επιστροφή στην δράση θα γίνει με την Α2. Ειδικότερα, θα γίνει προσπάθεια για την υποβολή προτάσεων, που θα κατατεθούν στη συνέχεια στην Πολιτεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα (17/12) ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή».

Σαν Σήμερα

25/04/1950

1950: Ο Chuck Cooper γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός παίκτης που θα γίνει ποτέ draft από τους Boston Celtics στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα οι New York Knicks θα υπογράψουν τον Nat "Sweetwater" Clifton, από τους Harlem Globetrotters και θα τον κάνουν έτσι τον πρώτο Αφροαμερικανό που θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ.