Παρακαλώ περιμένετε...

Η νεα δηλωση Αυγενακη για τα δεδομενα του ερασιτεχνικου αθλητισμου

  • 26/01/2021 -
    ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Αναφορά στα δεδομένα που επικρατούν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έκανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» επισημαίνοντας ότι την προσεχή Παρασκευή (29/1) θα συζητηθεί το εν λόγω θέμα στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

«Από χώρα σε χώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εμείς έχουμε φτιάξει μια δομή με απόφαση του πρωθυπουργού και για κάθε κλείσιμο, άνοιγμα, πρωτόκολλο, υπάρχει εισήγηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ή τα κολυμβητήρια ή τη Football League, έχουμε ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή και εξ όσων γνωρίζω την Παρασκευή στη συνεδρίαση της επιτροπής θα είναι από τα θέματα που θα συζητηθούν. Καταλαβαίνω πολύ καλά την κόπωση, την απογοήτευση, όλο αυτό που ακολουθεί όποιον έχει μπει στον αθλητισμό και ζητώ κατανόηση και υπομονή. Βήμα-βήμα πάμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σαν Σήμερα

29/03/1945

1945: Γεννιέται ο Walt Frazier. O επονωμαζόμενος και Clyde the Glyde. Ένας από τους καλύτερους guard όλων των εποχών, που οδήγησε τους Knicks στα δύο μοναδικά μέχρι σήμερα πρωταθλήματά τους στις αρχες της δεκαετίας του 70'.