Παρακαλώ περιμένετε...

Νεο ΔΣ της Ενωσης Καλαθοσφαιρικων Σωματειων Χαλκιδικης

  • 30/09/2020 -
    ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα

Μετά από δέκα έξι χρόνια συνεχής παρουσίας του Προέδρου κ. Μάντσιου Αθανάσιου, έντονο άρωμα ανανέωσης και ελπίδας, διαθέτει το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής (ΕΚΑΣΧ) που, χθες, συγκροτήθηκε σε σώμα.

Στο τιμόνι της ΕΚΑΣΧ, βρίσκεται, ο κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος, ο οποίος πλαισιώνεται από οχτώ μέλη.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, είναι σημαντικά ανανεωμένη, με έξι από τα πρόσωπα που το απαρτίζουν να βρίσκονται για πρώτη φορά στο συλλογικό όργανο. Η σύνθεση του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τσιάρας Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος Α΄: Τζιτζιρίκας Aστέριος
Αντιπρόεδρος Β΄: Τυροβούζης Νέστορας
Γεν. Γραμματέας: Αλβανός Αστέριος
Ταμίας: Πετικόπουλος Φράγκος
Υπεύθυνος Αναπτυξιακού: Βλάχος Χρήστος
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Χαριτοπούλου Θεοδώρα
Μέλος: Γιώργκης Μιχαήλ
Μέλος: Παπαστεφάνου Μάριος

Ο νέος Πρόεδρος, παίρνοντας το λόγο, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη στήριξη προς το πρόσωπο του, και επισήμανε την ανάγκη ενότητας όλων των καλαθοσφαιρικών σωματείων Χαλκιδικής, προκειμένου η επόμενη ημέρα του μπάσκετ της Χαλκιδικής να είναι δημιουργική και δυναμική.

O κ. Τσιάρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους της ένωσης για την επόμενη τετραετία υπογραμμίζοντας πως πρώτιστος στόχος είναι η επιστροφή των νέων παιδιών στα μπασκετικά γήπεδα, επίσης, αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση και στην αυτοδυναμία της Ένωσης, στην ενδυνάμωση των διοικητικών της δυνατοτήτων και στην τεχνολογική της αναβάθμιση.

Κλείνοντας είπε ο Πρόεδρος, ότι γνωρίζουμε, ότι αναλαμβάνουμε την Ένωση στην πιο δύσκολη φάση της, από όλες τις πλευρές της, ωστόσο όλοι μας είμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε στην αναγέννηση της για καλό των παιδιών μας και του τόπου μας.

Μια δυνατή Ένωση, έχει δυνατά σωματεία, έχει δυνατό αθλητισμό, έχει ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ για τα παιδιά του τόπου της.

Σαν Σήμερα

28/03/1944

1944: Γεννιέται ο Rick Barry. O μοναδικός παίκτης που έχει στο παλμαρέ του τίτλο πρώτου σκόρερ σε ΝΒΑ, ΑΒΑ αλλά και NCAA ενώ έχει κατακτησει και πρωταθλήματα τόσο στο ΝΒΑ όσο και το NCAA.