Παρακαλώ περιμένετε...

Οι «αποστολες» των ΠΑΟ και Περιστερι στο επικεντρο

  • 22/12/2020 -
    EΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Δύσκολες αλλά συνάμα και ενδιαφέρουσες οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων σε Ευρωλίγκα και Champions League.

Ειδικότερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι, που θέλει να χτίσει ένα σερί νικών και να ανακάμψει μετά τα συνεχή ατυχή αποτελέσματα του περασμένου μήνα στα τελευταία σουτ. Οι πράσινοι με «όχημα» τις καλές εμφανίσεις με Ρεάλ και Άλμπα, θα διεκδικήσουν με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα.

Το Περιστέρι από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα της Στρασμπούρ για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στην προσπάθειά του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Περιστερίου δεν έχει ακόμη την αγωνιστική εικόνα, που αρμόζει στο ρόστερ της και σήμερα καλούνται oι παίκτες να βγάλουν στο παρκέ την προσωπικότητά τους.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

Ζενίτ - Ερυθρός Αστέρας (19:00)

Αναντολού Εφές - Μπαρτσελόνα (19:30)

Μακάμπι - Παναθηναϊκός (21:15)

Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ (21:45)

Ρεάλ - Άλμπα Βερολίνου (22:00)

Σαν Σήμερα

24/04/1963

1963: Ο Bob Cousy δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Celtics, στην νίκη της ομάδας του επί των Lakers με 112-109, που έδωσε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κέλτες.  Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελευταιο του παιχνίδ γενικά καθώς αγωίστηκε για 7 παιχνίδια ως παίκτης προπονητής με την φανέλα των Cincinatti Royals την σεζόν 1969-70.