Παρακαλώ περιμένετε...

Οι δεσμευσεις των Μπακς στον Αντετοκουνμπο

  • 15/09/2020 -
    ΝΒΑ και κόσμος
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Τρίωρη διάρκεια είχε το ραντεβού του Γιάννη με τον Μαρκ Λάσρι (διοίκηση των Μπακς) σύμφωνα με αναφορές του ESPN. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ξένου μέσου, η ομάδα είναι διατεθημένη να πληρώσει φόρο πολυτελείας προκειμένου να παραδώσει στον Έλληνα σταρ ένα ρόστερ με το οποίο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, η μισθοδοσία των Μπακς θα πλησιάσει το όριο του φόρου πολυτέλειας που βρίσκεται στα 132,7 εκατομμύρια δολάρια για την περίοδο 2020-21.

Οι επιλογές του και το μέλλον του πάγκου

Οι δύο πλευρές αναμένεται να μιλήσουν περαιτέρω όταν ο Αντετοκούνμπο επιστρέψει από διακοπές. Ο ίδιος έχει την επιλογή να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Μπακς ή να συμμετάσχει στη σεζόν 2020/21 (τελευταίο έτος του συμβολαίου του) και στη συνέχεια να γίνει free agent το καλοκαίρι του 2021. 

Το Μιλγουόκι σχεδιάζει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τον Μάικ Μπούντενχολζερ στο τιμόνι της ομάδας, ανέφεραν πηγές, και θα συνεργαστεί με τον γενικό διευθυντή Τζον Χορστ και την ιδιοκτησία για την αναδιαμόρφωση του ρόστερ που τις τελευταίες δύο σεζόν έχει παίξει καλύτερο μπάσκετ στην κανονική περίοδο από ό, τι στα playoffs.

Σαν Σήμερα

20/04/1986

1986: Στην καλύτερή του παράσταση σε playoff , o Michael Jordan θα σημειώσει 63 πόντους, όμως οι Bulls θα ηττηθούν από τους Celtics με 135-131 μετά από 2 παρατάσεις.