Παρακαλώ περιμένετε...

Ο Παπαπετρου για το παρον και το μελλον του στον ΠΑΟ

  • 15/09/2020 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Για την «δίψα» που έχει ως παίκτης να διακριθεί και να κερδίσει τίτλους με την ομάδα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, παραχωρώντας συνέντευξη στο gazzetta.gr

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός της ομάδας, αναφέρθηκε στο περασμένο καλοκαίρι και την υπόθεση της παραμονής του στο τριφύλλι. «Όχι δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω. Είχα συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Είχα οψιόν να αποχωρήσω με κάποιο buy out, όμως μίλησα με τον Φράγκι και τον Δημήτρη και ήταν μονόδρομος για να μείνω» είπε.

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Πρώτα απ' όλα θέλω να επικεντρωθώ στη σεζόν και να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι. Μακάρι το μέλλον μου να είναι εδώ».

Για τους φετινούς στόχους: «Προφανώς δεν μπορώ να θέσω έναν συγκεκριμένο στόχο. Ακόμα και άλλες χρονιές ξεκινάμε και λέμε 'να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο, να μπούμε στα πλέι οφ' . Οτιδήποτε παραπάνω από αυτό είναι πέραν της πραγματικότητας. Όπως Final 4 για παράδειγμα. Υπάρχει ένα γκρουπ με ομάδες που τα μπάτζετ τους ξεφεύγουν αρκετά από τις υπόλοιπες. Και αυτές όντως στοχεύουν στο Final 4. Και μετά είναι οι υπόλοιπες ομάδες που πραγματικά παλεύουν γι' αυτήν την θέση στα playoff. Νομίζω ότι η επιτυχία για φέτος θα είναι να δείξουμε αυτό το Παναθηναϊκό πνεύμα. Να δείξουμε ένα πνεύμα ένωσης. Ένα φοβερό μαχητικό πνεύμα. Να δείξουμε ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος. Είμαστε όλοι μαζί. Παλεύουμε κάθε παιχνίδι και αν το κάνουμε αυτό θα ξεπεράσουμε ακόμα και τους στόχους μας»

Σαν Σήμερα

29/03/1945

1945: Γεννιέται ο Walt Frazier. O επονωμαζόμενος και Clyde the Glyde. Ένας από τους καλύτερους guard όλων των εποχών, που οδήγησε τους Knicks στα δύο μοναδικά μέχρι σήμερα πρωταθλήματά τους στις αρχες της δεκαετίας του 70'.