Παρακαλώ περιμένετε...

Τα διθυραμβικα σχολια του προεδρου της Ζιελονα Γκορα για Παππα

  • 24/02/2021 -
    Ευρώπη
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Μετά την επισημοποίηση της προσθήκης του Νίκου Παππά στο δυναμικό της Ζιελόνα Γκόρα, ο πρόεδρος της πολωνικής ομάδας, Γιάνουζ Γιασίνσκι αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη μεταγραφή, κάνοντας αναφορά στη σημασία του κινήτρου που έχει ο ίδιος ο παίκτης.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να υπογράψουμε έναν παίκτη αυτής της αξίας. Είναι μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στην ιστορία του κλαμπ! Και παράλληλα, ο πρώτος Έλληνας που παίζει στην ομάδα μας. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να καλύψουμε το κενό του Λούντμπεργκ. Τόσο ο Νίκος όσο και ο Σκάιλερ είναι παίκτες που έχουν να αποδείξουν πράγματα από πέρσι! Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Υπό άλλες συνθήκες, ίσως δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτές τις μεταγραφές».

Σαν Σήμερα

24/04/1963

1963: Ο Bob Cousy δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Celtics, στην νίκη της ομάδας του επί των Lakers με 112-109, που έδωσε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κέλτες.  Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελευταιο του παιχνίδ γενικά καθώς αγωίστηκε για 7 παιχνίδια ως παίκτης προπονητής με την φανέλα των Cincinatti Royals την σεζόν 1969-70.