Παρακαλώ περιμένετε...

Τα παραπονα του Σαρας απο τους παικτες του

  • 29/01/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε σκληρή και αντικειμενική κριτική στους παίκτες τους, εκφράζοντας πολλά παράπονα για την νοοτροπία τους.

«Ως προπονητής, σε σκοτώνει όταν η ομάδα σου έρχεται στο δεύτερο ημίχρονο και δεν σε έχει ακούσει στην ανάπαυλα. Παίζαμε, πολύ άσχημα! Ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός, όπως το περιμέναμε και όμως, δεν αντιδράσαμε. Ήμασταν κακοί στο κομμάτι της πειθαρχίας. Το είπα και στο Βελιγράδι, το λέω και στον Πειραιά: κρατάμε τη νίκη και πάμε σπίτι. Μπορεί να μας διδάξει, να μείνουμε πεινασμένοι. Νικήσαμε κάποια παιχνίδια στη σειρά, όμως, και η πειθαρχία μας μειώθηκε. Χωρίς ένταση και πειθαρχία είμαστε απλά, μια ακόμα ομάδα! Δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο».

Σαν Σήμερα

25/04/1950

1950: Ο Chuck Cooper γίνεται ο πρώτος Αφροαμερικανός παίκτης που θα γίνει ποτέ draft από τους Boston Celtics στον δεύτερο γύρο. Παράλληλα οι New York Knicks θα υπογράψουν τον Nat "Sweetwater" Clifton, από τους Harlem Globetrotters και θα τον κάνουν έτσι τον πρώτο Αφροαμερικανό που θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ.