Παρακαλώ περιμένετε...

Το ακρως κολακευτικο σχολιο του Σαρας για τον Πασκουαλ

  • 05/05/2021 -
    Euroleague
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τσάβι Πασκουάλ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Final 4 της Κολωνίας.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι αυτή η σειρά τον έκανε «καλύτερο προπονητή».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είπα στον Τσάβι μετά τον αγώνα ότι για εμένα, ως νεαρό προπονητή, ήταν απίστευτο ότι τον αντιμετώπισα σε σειρά αγώνων και έμαθα πολλά από αυτή την εμπειρία. Με έκανε καλύτερο προπονητή.

Ήταν σημαντικό για εμάς ότι δείξαμε το αληθινό μας πρόσωπο στον πέμπτο αγώνα. Παίξαμε δυνατά και σοβαρά, ήταν τέλειο. Είναι ωραίο συναίσθημα ότι προκριθήκαμε παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Οι παίκτες σίγουρα κατάλαβαν πόσο δύσκολο είναι να προκριθούμε στο Final Four, ένας σύλλογος όμως όπως η Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι συνέχεια εκεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Σαν Σήμερα

24/04/1963

1963: Ο Bob Cousy δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Celtics, στην νίκη της ομάδας του επί των Lakers με 112-109, που έδωσε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Κέλτες.  Ωστόσο αυτό δεν ήταν το τελευταιο του παιχνίδ γενικά καθώς αγωίστηκε για 7 παιχνίδια ως παίκτης προπονητής με την φανέλα των Cincinatti Royals την σεζόν 1969-70.