Παρακαλώ περιμένετε...

Το αποχαιρετιστηριο μηνυμα του Φακουντο

  • 23/11/2020 -
    Ευρώπη
    /
    BB TEAM

Του Σπύρου Κόγκα
 

Το τελευταίο του ταγκό χόρεψε στα παρκέ της Ευρώπης την περασμένη εβδομάδα ο Φακούντο Καμπάτσο. Ο Αργεντίνος αθλητής θα προσφέρει τα πολύτιμες υπηρεσίες του στους Ντένβερ Νάγκετς την επόμενη διετία, εκπληρώνοντας ένα σημαντικό του όνειρο.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ευχαριστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτούς που συνέβαλαν σημαντικά στην εξέλιξή του τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως αθλητή.

«Έφτασε αυτή η ώρα. Σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η αλήθεια είναι ότι είχα πολλά ανάμεικτα συναισθήματα. Ένιωθα κάπως περίεργα τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτόν το σύλλογο, είχα μοναδικές, αξέχαστες στιγμές που έμειναν στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον.

Σε κάθε βήμα που έκανα συνάντηση στοργή. Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω την οικογένεια της UCAM Μούρθια. Στη διοίκηση, στους οπαδούς και στους φίλους που άφησα εκεί. Έχουν κι αυτοί ένα σημαντικό μέρος στην καρδιά μου.

Αφήνω λοιπόν την Ισπανία και νιώθω τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτό που ήμουν όταν έφτασα εδώ το 2014. Εδώ έμαθα πράγματα, ωρίμασα, κατάλαβα την αξία της δουλειάς, γνώρισα υπέροχα μέρη και ανθρώπους.Ένα κεφάλαιο έκλεισε. Κεφάλαιο ωρίμανσης και μαθημάτων. Ήμουν πολύ χαρούμενος σε αυτήν τη χώρα. Τώρα, πρέπει να κυνηγήσω το όνειρο μου. Το περίμενα μία ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ».

Σαν Σήμερα

28/03/1944

1944: Γεννιέται ο Rick Barry. O μοναδικός παίκτης που έχει στο παλμαρέ του τίτλο πρώτου σκόρερ σε ΝΒΑ, ΑΒΑ αλλά και NCAA ενώ έχει κατακτησει και πρωταθλήματα τόσο στο ΝΒΑ όσο και το NCAA.